Informatie aanvraag
Verstuur

Openingstijden:

Vanaf zaterdag 25 november tot en met zaterdag 16 december is onze kwekerij geopend.

Maandag t/m vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag 9:00-17:00
Zondag 10:00-16:00

Tot snel op ons Buitengoed!

+Zelf je boom uitzoeken
+Midden van het land
+Kerstevents
Openingstijden

Onze kwekerij

Je eigen boom omzagen

Een kinderhart kun je niet gelukkiger maken. Samen met je vader, moeder, opa & oma, broers of zusjes op zoek naar een prachtige boom in het dennenbos. Dit is wat we bij Buitengoed de Boomgaard al jaren doen en waar we goed in zijn. Onder het genot van warme lekkernijen, het kerstwinkeltje vol met hebbedingen is er voor ieder wat wils. Op een plek waar, zelfs als het regent de zon schijnt.
Gedurende de winterdagen met ingang van zaterdag 25 november starten wij met de verkoop van kerstbomen & kerst gerelateerde producten zoals versiering, verlichting en allerlei leuke hebbedingetjes. Ook dit jaar kun je weer je eigen kerstboom komen uitgraven of omzagen.

Ons kerstwinkeltje

Voor de stoere krachtpatsers onder ons is het mogelijk om zelf je boom om te komen hakken, zagen of graven. Maar wij hebben natuurlijk ook aan de rest gedacht! In onze kerstwinkel kun je heerlijk rondkijken en snuffelen, we hebben van alles wat! Van kerstballen en versiering tot kaarsen en tafeldeco, van de mooiste kerstlampjes tot tafellopers. Alles om je huis van binnen en buiten klaar te maken voor de feestdagen.
Maar ook voor een heerlijk kopje warme chocomelk met slagroom en marshmallows of een warm kopje koffie kun je terecht in onze kerstwinkel. Voor ieder wat wils!

Vanaf zaterdag 25 november kun je weer in ons kerstwinkeltje struinen en al je kerstproducten volgens de nieuwste trends voor Kerst 2024 scoren.

Voor de kids

Een eigen kerstboom samen met je ouders uitzoeken is natuurlijk al heel erg leuk, maar daarnaast is er meer voor de kids te beleven! Ga op avontuur, doe een winterse mini-speurtocht of maak een kerstfoto in de arrenslee van de kerstman.

Natuurlijk krijg je hiervan lekkere trek. Daarom zijn er winterse lekkernijen & drankjes bij ons kerststalletje of je kunt marshmallows roosteren boven ons knisperende kampvuur!

Verkooppunt van Easyfix standaard

Wij verkopen sinds een aantal jaren de easyfix standaard. Wil je ook je kerstboom opzetten binnen 5 seconden? Dan is de EasyFix kerstboomstandaard de oplossing. De kerstboom wordt bij aankoop voorgeboord zodat je de standaard alleen maar neer hoeft te zetten en de kerstboom er gemakkelijk op kunt plaatsen. De kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir behoudt hij zijn naalden langer en blijft deze nog langer mooi. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wat kun je verder verwachten?

  • Het is heerlijk in de buitenlucht, reserveren voor het halen van een boom is niet nodig ;-)
  • Het ultieme kerstgevoel
  • Letters to Santa, download onze Buitengoed kleurplaat en maak de mooiste kleurplaat voor de kerstman. Stop hem in de brievenbus van de Kerstman, op ons Buitengoed. En wie weet win jij een prachtig kerstcadeau! Vergeet je naam en email er niet op te zetten! De kleurplaat is in te leveren tijdens onze openingstijden.

Tot ziens bij ons op het Buitengoed!

Moet ik reserveren om een kerstboom om te zagen?
<p>Je hoeft niet te reserveren, vanaf 25 november zijn wij dagelijks geopend voor het zagen of spitten van je kerstboom. Ook kun je een Nordmann bij ons uitzoeken vanaf ons kerstbomenplein, deze kan je echter niet zelf zagen.</p><p>Let op: we hebben een beperkte vooraad bomen die je zelf kunt zagen of spitten!</p>
Kan ik ook een Nordmanboom zelf zagen?

Alleen onze traditionele sparren zijn zelf te zagen of spitten. De Nordmann kun je helaas niet zelf zagen of spitten, die staan al gezaagd op ons kerstbomenplein.

Zijn de kerstartikelen uit de winkel ook online verkrijgbaar?
Helaas niet, je kunt wel inspiratie opdoen, maar wij verkopen ze alleen in onze kerstwinkel.
Kan ik ook een cadeaubon krijgen voor een kerstboom?

Wij bieden cadeaubonnen aan, deze zijn in te ruilen in onze kerstwinkel of voor een kerstboom.

Moet ik zelf een schep of zaag meenemen?
Nee, zagen en scheppen zijn aanwezig bij ons op de kwekerij.
Zijn jullie kerstbomen biologisch?
Onze bomen zijn grotendeels biologisch gekweekt, zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen.
Hoe verzorg ik mijn kerstboom?

Geef de boom dagelijks water, ook als hij geen kluit heeft of hou de aarde/kluit vochtig. Geef bij het water ook het zakje voeding dat wordt meegegeven bij aankoop van de boom, als je een gezaagde boom hebt.

Laat bij vorst de boom eerst acclimatiseren voordat je de boom naar binnen haalt, bij voorkeur in de schuur of tegen een buitenmuur van het huis
Zet de boom niet naast een kachel of open haard of andere warmtebron.

Bieden jullie ook een houten kruis aan onder een gezaagde kerstboom?
Helaas niet, want ook een gezaagde kerstboom heeft water nodig. Wij verkopen hiervoor de Easyfix standaard.
Mag ik bij een kerstevent mijn eigen catering of entertainment regelen?
Inzet externe partijen is alléén mogelijk in overleg met Buitengoed de Boomgaard.
Bieden jullie arrangementen of events op maat?
<p>Voor onze kerstevents bieden wij vaste arrangementen, maar je kan het zo&nbsp;<span style="font-size: 1em;">gek maken als je zelf wilt. Een draaimolen? Christmas Carols of je eigen kerstpakket samenstellen? In overleg met één van onze eventplanners is veel mogelijk.</p>
Is er muziek aanwezig tijdens de kerstevents of kunnen we een gospelkoor inhuren?
<p style="color: rgb(46, 46, 46); font-family: nerislight;">Een (achtergrond)muziekje hoort er natuurlijk bij, maar onze locatie is niet geschikt voor luide (versterkte) muziek.</p><p style="color: rgb(46, 46, 46); font-family: nerislight;">Omdat Buitengoed de Boomgaard aangemerkt staat als buitenlocatie zijn er duidelijke restricties m.b.t. het geluidsniveau. Buitengoed de Boomgaard beschikt over een eigen geluidsinstallatie met limiter, hierop kan je je eigen muziek, iphone of een ander device installeren en die over deze muziekinstallatie laten afspelen.</p><p style="color: rgb(46, 46, 46); font-family: nerislight;"><span style="font-size: 1em;">In huur externe partijen altijd in overleg. Voor versterkte / harde muziek, is Buitengoed de Boomgaard helaas niet de juiste locatie.</p>