+31 30 65 63 896

Particulier

Je eigen boom omzagen

Een kinderhart kun je niet gelukkiger maken. Samen met je vader, moeder, opa & oma, broers of zusjes op zoek naar een prachtige boom in het dennenbos. Dit is wat wij al jaren doen en waar we goed in zijn. Onder het genot van warme lekkernijen, het kerstwinkeltje vol met hebbedingen is er voor ieder wat wils. Op een plek waar, zelfs als het regent de zon schijnt.

Hoe werkt het?

Trek je laarzen aan, trommel vrienden en familie op en stap in je auto richting Bunnik. Een vernieuwd bestraat parkeerterrein zorgt ervoor dat iedereen nu ook zonder laarzen bij ons terecht kan. En dan begint het avontuur. Je loopt samen het dennenbos in, waar je op zoek gaat naar jullie ultieme kerstboom. Als je deze gevonden hebt, dan kun je bij ons een zaag of spa komen halen.
En dan wordt het werken geblazen.

Gedurende de winterdagen met ingang van vrijdag 29 november starten wij met de verkoop van kerstbomen & de organisatie van ons outdoor kerstevent(deze vindt plaats van 6 december tot en met 15 december) op 7 en 8 en 14 en 15 december pakken we extra uit met leuke activiteiten en animatie!

Voor het kerstboomzagen hoef je geen afspraak te maken. We zijn dagelijks geopend vanaf 29 november.
Prijzen fijnspar vanaf €15,-
Prijzen Nordman vanaf €25,-
Alleen de fijnspar kunt u uitzoeken vanuit ons eigen dennenbos.

Kwekerij
Particulier
Zakelijk
Beleving
Geopend vanaf vrijdag 29 november
Volg het laatste nieuws
Onderdeel van Buitengoed de Boomgaard